Tuotekehitystä ja valmistusta ammattitaidolla

Kamerakurki Kurkkia

Asiakas halusi kamerakurjen joka tekee kaiken mitä jopa kymmeniä tuhansia euroja maksava ammattiversio mutta hinnan piti olla halpa. Tästä syntyi  halvimmasta teräksestä kasattu, vaijereilla jännityksessä pysyvä, halvimmalla Hong Kongin narulla ohjattava, vanhoista työkoneista varastetuilla kammilla pyörivä, Olkiluoto 3 työmaalta hylätyilla akseleilla/ruuveilla niijaava ja kehon painolla ohjattava ruma ankanpoikanen.   0.5-6m puomi 1,5m modulaari paloilla antoi todella hyvän ulottuvuuden ja romuraudasta kyhätyt painot antoivat todella tarkan tasapainon säätelyn. Kun tämä kaikki laitettiin yhteen lopputuloksena oli todella nätisti yhden hengen ohjattava kamerakurki. 
Valittettavasti joutsenen ensilaulu oli sen viimeinen. Kurkea säilytettiin paloissa hallissa, jossa tehtiin siivousta ja valitettavasti se oli niin rujon näköinen että sitä luultiin kasaksi romua. Kurkkia lojui roskalavalla sateessa kaksi päivää ja täysin suojaamattomat teräsosat ja säätöruuvit ruostuivat täysin kiinni. tehden koko koneesta täysin käyttö kelvottoman. Valitettavasti budjetti ei riittänyt version 2.0 rakentamiseen.  

Asiakas halusi kamerakurjen joka tekee kaiken minkä tuhansia euroja vastaava ammattilais versio tekisi ja hintaa ei saanut olla kuin 300€.