Tuotekehitystä ja valmistusta ammattitaidolla

Ulkoliikuntateline One

Asiakas halusi tuoda markkinoille oman crossfit ulkoliikunta räkin. Tarkoituksena oli tislata kilpailijoiden tuotteista parhaat ominaisuudet ja luoda jotain mikä olisi yksinkertainen valmistaa ja äärimmäisen toimiva. 

Tästä syntyikin nimi One, koska teline on se yksi ainoa jonka tarvitset ulkoliikunta telineeksi. Telineessä mahtuu turvallisesti liikkumaan 6 henkilö yhtäaikaa ja 8 on ehdoton turvallinen yläraja.

Erityistä huomiota kiinnitettiin yhtä aikaseen treenaamiseen, etenemis mahdollisuuksiin ja ergonomisiin korkeusvalintoihin. Tuote täyttää täysin ulos sijoittettavien liikunta laitteiden standardit ja turvallisuuteen on myös panostettu kiinnike ja materiaali valinnoilla. Telinettä on myös mahdollista ketjuttaa eteenpäin muiden valmistajan tuotteiden kanssa.  

Samalla kehitettiin uusi merkkaus tapa, joka mahdollistaa tuotannolle nopean kasauksen että vian etsinnän ja asiakkaalle yksinkertaisen ja pomminvarman kasaamisen. 
Koko paketti tarjoaa saman tai paremman toiminnallisuuden ja sen jalanjälki on jopa 20% pienempi  kuin kilpailijoiden vastaavilla tuotteilla. Pienestä koosta huolimatta toiminnallisuus ei ole kärsinyt.